Sample Paper HEC (CAT I) D (PERN)

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Text” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Download HEC (CAT I) D (PERN)

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”on” border_color=”#000000″ border_width=”7px”]

Building Standards in Educational and Professional Testing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample Paper

HEC

(CAT I) D (PERN)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample Paper HEC (CAT I) D (PERN)                                                                                                     1


SUBJECT

1.    How many bits are there in an IPv4 address?

 

A.

16

B.

32

C.

48

D.

96

E.

128

2.    The protocol stack architecture of censor network is backed by a power- management plane, mobilitymanagement plane, and task-management plane. The protocol stack of sensor networks does not contain:

 

A.       physical layer

B.       data-link layer

C.        network layer

D.       transport layer

E.        presentation layer

 

3.    A device is placed on the link between a network router and the Internet or between a user and a router. The objective of such a configuration is to monitor and filter packets coming from unknown sources and can also be used to control data traffic is called:

 

A.       DSL Modem

B.       Managed Switch

C.        Firewall

D.       DSLAM

E.        Demarcation Device

 

4.    Which of the following is most likely to be a result of using project management in an organization?

 

A.       More organizational complexity

B.       Reduced customer relations

C.        Higher costs

D.       Higher profit margins

E.        Longer development times

 

5.    In             transmission, bits are transmitted simultaneously, each across its own wire.

 

A.       Asynchronous serial

B.       Synchronous serial

C.        Parallel

D.       Both A and B

 

6.    Typically these plans cover ways in which organizations prepare for potential disaster, how they will minimize the effects of any                                                       and how they will resume normal operations after the event.

 

A.       Disasters

B.       Formation

C.        Informal

D.       None of the above


GENERAL

 

7.  If 4 X 5 = 1620, 3 X 8 = 924 then 7 X 6 =?

 

A.

1740

B.

1880

C.

4949

D.

4942

 

8.    October is to August as tomorrow is to                 .

 

A.       Day after tomorrow

B.       Yesterday

C.        Today

D.       None of the above

 

9.    The capital of China is:

 

A.       Shangai

B.       Beijing

C.        Xian

D.       Tokyo

E.        Yen Kong

 

10. Sun is a(n):

 

A.       star

B.       asteroid

C.        planet

D.       satellite

 

11. On which Pakistani Check Post, NATO attacked on 26th November, 2011?

 

A.       Khyber Check Post

B.       Torkham Check Post

C.        Salalah Check Post

D.       Jamroad Check post

 

12. How many days were given by Pakistan Government to the Americans for evacuating the Solar Air Base?

 

A.       5 days

B.       10 days

C.        15 days

D.       20 days


Answer Keys

 

Q #.

Right Choice

1

B

2

E

3

C

4

A

5

C

6

A

7

D

8

B

9

B

10

A

11

C

12

C

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Show Buttons
Hide Buttons