Sample Paper HEC CAT_C

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Text” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Download HEC CAT_C

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”on” border_color=”#000000″ border_width=”10px”]

Building Standards in Educational and Professional Testing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample Paper HEC

(CAT C)

D/DD/AD (NETWORK)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample Paper HEC (CAT C) D/DD/AD (NETWORK)                                                                     1


SUBJECT

 

1.    TCP/IP is:

 

A.       a protocol

B.       a web browser

C.        hardware

D.       None of the above

 

2.    UTP/STP crossover cable is mainly used to connect:

 

A.       PC to Router

B.       PC to PC

C.        Switch to Switch

D.       Hub to Hub

E.        All of the above

 

3.    A Class C IP Network/block can have maximum of:

 

A.       600 hosts

B.       512 hosts

C.        256 hosts

D.       254 hosts

 

4.    The physical layer is concerned with the transmission of               over physical medium.

 

A.       Bits

B.       Programs

C.        Protocols

D.       Dialogs


GENERAL

 

5.  If 4 X 5 = 1620, 3 X 8 = 924 then 7 X 6 =?

 

A.

1740

B.

1880

C.

4949

D.

4942

 

6.    October is to August as tomorrow is to                 .

 

A.       Day after tomorrow

B.       Yesterday

C.        Today

D.       None of the above

 

7.    The capital of China is:

 

A.       Shangai

B.       Beijing

C.        Xian

D.       Tokyo

E.        Yen Kong

 

8.    Sun is a(n):

 

A.       star

B.       asteroid

C.        planet

D.       satellite

 

9.    On which Pakistani Check Post, NATO attacked on 26th November, 2011?

 

A.       Khyber Check Post

B.       Torkham Check Post

C.        Salalah Check Post

D.       Jamroad Check post

 

10. How many days were given by Pakistan Government to the Americans for evacuating the Solar Air Base?

 

A.       5 days

B.       10 days

C.        15 days

D.       20 days


Answer Keys

 

Q #.

Right Choice

1

A

2

E

3

D

4

A

5

D

6

B

7

B

8

A

9

C

10

C

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Show Buttons
Hide Buttons