Sample Papers HEC (CAT G) AD (HVAC)

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Text” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Download HEC (CAT G) AD (HVAC)

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”on” border_color=”#000000″ border_width=”7px”]


Building Standards in Educational and Professional Testing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample Paper

HEC (CAT G)

AD (HVAC)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sample Paper HEC (CAT G) AD (HVAC)                                                                                                 1


SUBJECT

 

1.    The use of water as a heat transfer medium is known as:

 

A.       hydrolysis

B.       hydronics

C.        hydraulics

D.       hydrogenation

 

2.    Mechanical or forced ventilation is used to control:

 

A.       Indoor air quantity

B.       Outdoor air quantity

C.        Indoor air quality

D.       Outdoor air quality

 

3.    Air conditioning involves:

 

A.       Control of temperature

B.       Control of humidity

C.        Control of air motion

D.       Control of air purity

E.        All of the above

 

4.    Which of the following statements is/are TRUE?

 

A.       Natural ventilation is preferable to mechanical ventilation as it does not rely on external power input such as electricity

B.       Mechanical ventilation offers greater flexibility and control compared to natural ventilation

C.        Natural ventilation is highly uncertain as it depends on external elements which cannot be controlled

D.       All of the above


GENERAL

 

5.  If 4 X 5 = 1620, 3 X 8 = 924 then 7 X 6 =?

 

A.

1740

B.

1880

C.

4949

D.

4942

 

6.    October is to August as tomorrow is to                 .

 

A.       Day after tomorrow

B.       Yesterday

C.        Today

D.       None of the above

 

7.    The capital of China is:

 

A.       Shangai

B.       Beijing

C.        Xian

D.       Tokyo

E.        Yen Kong

 

8.    Sun is a(n):

 

A.       star

B.       asteroid

C.        planet

D.       satellite

 

9.    On which Pakistani Check Post, NATO attacked on 26th November, 2011?

 

A.       Khyber Check Post

B.       Torkham Check Post

C.        Salalah Check Post

D.       Jamroad Check post

 

10. How many days were given by Pakistan Government to the Americans for evacuating the Solar Air Base?

 

A.       5 days

B.       10 days

C.        15 days

D.       20 days


Answer Keys

 

Q #.

Right Choice

1

B

2

C

3

E

4

D

5

D

6

B

7

B

8

A

9

C

10

C

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Show Buttons
Hide Buttons